ExMI Företagsanpassade utbildning
GO

Våra Executive utbildningar ger dig i ledande ställning en vidareutveckling inom chef- och ledarskap. Företaget får högsta utväxling av resultatskapande aktiviteter.

Kraven på chefen och ledarskapet fortsätter att öka. Utgångspunkten för programmen är det uppdrag som i ledande ställning har är att leda och utveckla det strategiska och operativa arbetet för att nå organisationens målsättningar. Din ledningsfilosofi ska även ha ett starkt etiskt innehåll och en värdegemenskap med det företag du är utsedd att leda.

Utbildning är både inspirerande och roligt och gör att du växer i din roll som ledare. Du får möjlighet att skapa din egna mentala process som  driver dig fram mot målet.

Programmen har flexibla starter och individuell inriktning som gagnar både individen och företaget. Det finns inga gränser, bara möjligheter!

Du får behöriga lärare som finns tillgängliga via MS Teams/Skype i kombination med en välutvecklad kurssida med övningar och kursmaterial.

Givetvis ställer det stora krav på dig för att slutföra studierna, men i gengäld kan du bevisa att du är både ansvarsfull och har bra självdisciplin. Formen är ett utmärkt alternativ för att kunna studera oavsett ort och ger en möjlighet att studera i din egen takt.