Executive utbildningar

Våra Executive utbildningar online ger dig i ledande ställning en vidareutveckling inom chef- och ledarskap. Företaget får högsta utväxling av resultatskapande aktiviteter.

STYRELSEUTBILDNING

VD UTBILDNING

AFFÄRS- OCH VERKSAMHETSSTYRNING

STRATEGISK AFFÄRSEKONOMI 

STRATEGISKT CHEF- OCH LEDARSKAP

Du får föreläsningar av behöriga lärare som finns tillgängliga i realtid via Teams. Du har tillgång till en välutvecklad kurssida innehållande kursmaterial och övningar.

Givetvis ställer vi krav på dig för att du slutför dina studier, men i gengäld kan du bevisa att du är både ansvarsfull och har bra självdisciplin. Formen är ett utmärkt alternativ för att kunna studera oavsett ort och ger en möjlighet att studera i din egen takt.

Fördelar

  • Du kan kombinera arbete och studier på tider som passar dig.
  • Du får vidareutbildning med individuell anpassning.
  • Du får konsultativ hjälp med specifika frågor som berör din vardag
  • Du kan anpassa din studietakt.
  • Du slipper resor men har ändå tillgång till lärare.

Kraven på chefen och ledarskapet fortsätter att öka. Utgångspunkten för programmen är det uppdrag som i ledande ställning har är att leda och utveckla det strategiska och operativa arbetet för att nå organisationens målsättningar. Din ledningsfilosofi ska även ha ett starkt etiskt innehåll och en värdegemenskap med det företag du är utsedd att leda. Utbildning är både inspirerande och roligt och gör att du växer i din roll som ledare. Du får möjlighet att skapa din egen mentala process som driver dig fram mot målet. Programmen har flexibla starter och individuell inriktning som gagnar både individen och företaget.

Det finns inga gränser, bara möjligheter!