GO

Räkna med resultat som ger framgång

Executive Management Institute (ExMI) är ett utbildningsinstitut i Stockholm specialiserat på chef- och ledarskapsutbildningar. Sedan starten 1989 har vi utbildat och examinerat tusentals chefer och nyckelpersoner i näringslivet. Genom en utbildning hos ExMI kan även du utvecklas som ledare och ge karriären ett lyft.

Möjligheterna att utvecklas som chef och ledare i en värld full av förändringar bara ökar. Med ett ökat medvetande om omvärld och dess påverkan på affärerna kan du i ett nära samarbete med kunder, medarbetare och leverantörer skapa utmärkta resultat. 

Det är en fröjd att få arbeta med nöjda kunder, utveckla koncept baserat på deras behov och efterfrågan. Sammantaget betyder det lönsammare och säkrare affärer som också gynnar tillväxt. Ledarskap är att få verksamheten att samverka över gränser, där varje medarbetare är med och skapar nya affärer. Viljan att leda ett företag bygger på att du gillar människor och jobbar igenom andra människor på ett tydligt sätt. Kontinuerlig utveckling inom chef- och ledarskap är avgörande för framgången.

Våra utbildningar är både inspirerande, utvecklande och gör att du växer i din roll som chef i ledande ställning.  Ansök till programmet du är intresserad av genom att ringa oss eller skicka en intresseanmälan. Vi gör vårt bästa för att du ska bli mycket nöjd.


Vi önskar dig och dina kollegor välkomna!

 

Mikael Jensen, Institutets ledare


 

Har du en ledande befattning eller vill du växa in i rollen som chef? Kontakta oss på 08-544 715 70 så berättar vi mer och guidar dig till rätt utbildning.