ExMI
GO

Redaktör för ExMI Blogg är Mikael Jensen, VD Executive Management Institute (1996) och Certified Management Consultant (CMC). Sedan 1986 har Mikael verkat som managementkonsult åt företagsledningar med fokus på ledning, ekonomi och styrning. Mikael har en bred kompetensprofil och håller både MBA-föreläsningar och genomför individuell coaching/mentorskap för deltagare i de olika programmen inom EXMI. Han genomför också managementkonsult uppdrag. 

Management tips:

Archive by tag: företagsledningReturn
RSS
Ledarskapsutbildning
För att kunna ta dig framåt i karriären och även leda organisationer till framgång, krävs det ett starkt ledarskap. Det allra bästa sättet att stärka sitt ledarskap inom vår mening är att genomgå en ledarskapsutbildning. Vi tänkte därför berätta mer om vilka dörrar detta kan öppna och vilka typer av ledarskapsutbildningar som vi på Executive Management Institute erbjuder!
Read More
| View Count: (3276) |
Särskiljande affärsstrategier och ”stå-på-tå” mål
Att formulera mål som kräver mycket av organisationen är bra samt en särskiljande strategi så att kunden får det som efterfrågas. För att utveckla realistiska planer är det viktigt att chefer förstår organisationens strategiska vision och tar hänsyn till denna både i sin planering och i det dagliga arbetet.
Read More
| View Count: (4591) |

Sök

Tags

Prenumerera på ExMI Nyhetsbrev

Name