ExMI
X
GO

Redaktör för ExMI Blogg är Mikael Jensen, VD Executive Management Institute (1996) och Certified Management Consultant (CMC). Sedan 1986 har Mikael verkat som managementkonsult åt företagsledningar med fokus på ledning, ekonomi och styrning. Mikael har en bred kompetensprofil och håller både MBA-föreläsningar och genomför individuell coaching/mentorskap för deltagare i de olika programmen inom EXMI. Han genomför också managementkonsult uppdrag. 

Management tips:

Archive by tag: affärsutvecklingReturn
RSS
Affärsutveckling
Affärsutveckling är enligt många det roligaste men också mest utmanande när det kommer till företagande. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om vad affärsutveckling är, hur du kan utbilda dig till affärsutvecklare, samt vilka karriärmöjligheter som finns.
Read More
| View Count: (3756) |
Chefer utvecklar strategiskt tänkande
Bra strateger tänker framtid och ser möjligheter. För att tänka framtid måste du också vara medveten om vad som har hänt och med stor sannolikhet kommer att hända - inom och utanför organisationen. Undersök olika trender genom att läsa branschrapporter, yrkes- och finanstidningar för att få reda på vad som är viktiga händelser som påverkar din bransch och ditt företag.
Read More
| View Count: (3948) |

Sök

Tags

Prenumerera på ExMI Nyhetsbrev

Name