ExMI
X
GO

Redaktör för ExMI Blogg är Mikael Jensen, VD Executive Management Institute (1996) och Certified Management Consultant (CMC). Sedan 1986 har Mikael verkat som managementkonsult åt företagsledningar med fokus på ledning, ekonomi och styrning. Mikael har en bred kompetensprofil och håller både MBA-föreläsningar och genomför individuell coaching/mentorskap för deltagare i de olika programmen inom EXMI. Han genomför också managementkonsult uppdrag. 

Management tips:

Archive by tag: medarbetareReturn
RSS
Kompetensinvesteringar måste ök
Sverige har kommit långt i omställningen till en kunskapsdriven ekonomi. Idag är vi det land inom EU som har störst andel av befolkningen anställda inom den kunskapsintensiva tjänstesektorn och våra företag är verksamma i toppen av de globala värdekedjorna. Det är därmed kompetens som Sverige främst konkurrerar med på den internationella världsmarknaden.Samtidigt råder idag en skriande kompetensbrist som hå...
Read More
| View Count: (3363) |
Att vara tillgänglig
Som chef måste du vara tillgänglig för dina medarbetare så du kan besvara deras frågor och lyssna på deras problem. Håll din kalender aktuell och informera dina medarbetare om ditt program. Avsätt tid för möten för att besvara medarbetarnas frågor och få information om deras arbete.
Read More
| View Count: (4820) |

Sök

Tags

Prenumerera på ExMI Nyhetsbrev

Name