ExMI
X
GO

Redaktör för ExMI Blogg är Mikael Jensen, VD Executive Management Institute (1996) och Certified Management Consultant (CMC). Sedan 1986 har Mikael verkat som managementkonsult åt företagsledningar med fokus på ledning, ekonomi och styrning. Mikael har en bred kompetensprofil och håller både MBA-föreläsningar och genomför individuell coaching/mentorskap för deltagare i de olika programmen inom EXMI. Han genomför också managementkonsult uppdrag. 

Management tips:

Archive by tag: mbaReturn
RSS
Läs en internationell MBA i Sverige på distans
Om du varit verksam inom arbetslivet under ett antal år, men nu börjat undersöka möjligheterna att börja studera igen, har du troligtvis kommit över MBA-utbildningarna. Kanske låter det som en intressant utmaning men det svåra livspusslet hindrar dig från att ta tag i saken? Som tur är har du möjlighet att läsa en internationell MBA i Sverige på distans, vilket vi tänkte berätta mer om i denna artikel.
Read More
| View Count: (94) |
Vad innebär en MBA Mastersexamen?
Det finns flera sätt att ta en mastersexamen, eller MBA, och det finns även många frågor om själva utbildningen. I denna artikel tänkte vi därför reda ut vad du kan förvänta dig utav denna typ av utbildning, samt vad en mastersexamen innebär.
Read More
| View Count: (124) |
Därför bör du läsa en MBA utbildning
Vill du utveckla ditt affärsmannaskap och samtidigt få kunskap som är internationellt eftertraktad? Då är en MBA utbildning det självklara valet. I den här artikeln får du veta mer om varför just du bör läsa en MBA utbildning.
Read More
| View Count: (1744) |

Sök

Tags

Prenumerera på ExMI Nyhetsbrev

Name