ExMI
GO

Redaktör för ExMI Blogg är Mikael Jensen, VD Executive Management Institute (1996) och Certified Management Consultant (CMC). Sedan 1986 har Mikael verkat som managementkonsult åt företagsledningar med fokus på ledning, ekonomi och styrning. Mikael har en bred kompetensprofil och håller både MBA-föreläsningar och genomför individuell coaching/mentorskap för deltagare i de olika programmen inom EXMI. Han genomför också managementkonsult uppdrag. 

Management tips:

Archive by tag: masterReturn
RSS
Läs MBA program på distans
När det kommer till utbildningar har vi alla olika förutsättningar och metoder som gör att vi kan ta till oss kunskap på bästa sätt. Vissa fördrar att gå på föreläsningar, medan andra utvecklas bäst genom att studera på distans. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur det är att läsa master på distans.
Read More
| View Count: (237) |
Vad innebär en MBA Mastersexamen?
Det finns flera sätt att ta en mastersexamen, eller MBA, och det finns även många frågor om själva utbildningen. I denna artikel tänkte vi därför reda ut vad du kan förvänta dig utav denna typ av utbildning, samt vad en mastersexamen innebär.
Read More
| View Count: (471) |

Sök

Tags

Prenumerera på ExMI Nyhetsbrev

Name