Utbildning MBA

En internationell MBA för morgondagens ledare

Har du ambitioner för ett hållbart och ansvarsfullt agerande? Det har vi också…

Våra deltagare har en sak gemensamt - strävan att göra en långvarig positiv förändring dels för sitt företag, dels för sig själv.

För vem

Chef eller nyckelperson med höga ambitioner att lyfta karriären och öka lönsamheten i företaget.
Du har en högskoleutbildning/kandidatexamen eller motsvarande och goda färdigheter i det engelska språket. Du har förmodligen varit ute i arbetslivet ett antal år.

Omfattning

Nio internationella kurser varav sju är obligatoriska och två valbara.

Mål

Du får ett helhetsperspektiv på ledarskapet och utvecklar en stor förståelse för lönsam affärsverksamhet. Examen ger dig akademiska poäng som utges av Heriot Watt University/Edinburgh Business School.

Fördelar

En rigorös internationell MBA som genom dess intellektuella utmaning och beprövade förmåga förbättrar dina karriärutsikter inom management avsevärt. Du genomför utbildningen i din egen takt.

Programinnehåll

MBA innefattar nio kurser som avslutas med tentamen efter varje delkurs.

  • People, Work and Organisations
  • Economics for Business
  • Delivering Successful Projects
  • Strategic Marketing
  • Leadership Theory and Practice
  • Financial Decision Making
  • Developing and Executing Strategy
  • Elective course 1
  • Elective course 2

Nivå

Level 7 (enligt EU:s referensram) 90 ECTS Credits.

Pris

Kursavgift SEK 117.000 ex moms
Tentamensavgifter tillkommer.

Startdatum

Starta när du vill.

Ladda ned programblad

Programblad

Sagt om utbildningen

Jag kan varmt rekommendera läsa executive MBA via ExMI/Edinburgh Business School. Kunskapen jag fått via utbildningen har lyft mitt ledarskap och förmåga att resonera och fatta beslut i komplexa affärskritiska frågor. Tack vare utbildningen har jag tagit ett tydligt steg uppåt i min karriär.
Utbildningen är väl strukturerad och det är för varje delkurs tydligt vad som är förväntad kunskap och mål. Teamet på ExMI är väldigt professionella och tillmötesgående. Våga ta steget och börja redan idag!

Stefan Grass, Chief Medical Officer/Deputy CEO Bactiguard AB

Jag rekommenderar programmet varmt. Självstudievarianten är perfekt för dig som alltid önskat skaffa en MBA men som jobbar heltid och har svårt att komma loss för lärarledd undervisning. Å andra sidan ställer varianten med självstudier höga krav på studiedisciplin och uthållighet – du behöver vara rejält motiverad för att orka ta dig an hela programmet på egen hand. Och tentamina är kända för att vara svåra.
Jag har haft stor användning av utbildningen; även om jag arbetar i offentlig sektor är det mesta av innehållet ändå applicerbart. Men det är skönt att det är över. Och vad märkligt det känns att ha tid att läsa litet skönlitteratur igen! Snart bär det iväg till Edinburgh för examen!

Robert N, mellanchef på statlig myndighet

Det jag vill lyfta fram med detta internationella MBA-program är inte endast det faktum att kurserna är intressanta, givande och aktuella i dagens diverse affärsutmaningar. Utan det jag också vill belysa är möjligheten att studera i den takt som passar en i livet. Tack vare denna flexibla utbildning har jag kombinerat MBA-studier med karriär och småbarnsliv. Det har varit lärorikt, utmanande och roligt att få utvecklas och tillämpa dessa kunskaper i min yrkesroll.

Kiana Fläring Affärsområdeschef inom retail

Det har varit fantastiskt utmanande, men framförallt faktiskt ocskå fantastisk roligt! Utbildningen har gett mig massor! Det är klart att jag ska åka till Edinburgh :) Måste fira av segern :)

Johan Jartelius, CIO
Roxtec International