en-USsv-SE
  |  

08-544 715 70

.

Ett av världens mest populära MBA program som ger 90 ECTS credits.  

imgDu kan studera när, hur och var du än befinner dig!
Du kan studera när, hur och var du än befinner dig!
imgSveriges största MBA-utbildning!
Sveriges största MBA-utbildning!
imgStudera på hel- eller deltid, seminarier, distans, online - Valet är ditt!
Studera på hel- eller deltid, seminarier, distans, online - Valet är ditt!

MBA DBA

MSc Finace MSc Strategic Planning

Marketing Human Resourse

RÄKNA MED RESULTAT SOM GER FRAMGÅNG!

Executive Management Institute (ExMI) är ett utbildningsinstitut i Stockholm specialiserat på chef- och ledarskapsutbildningar. Sedan starten 1989 har vi utbildat och examinerat tusentals chefer och nyckelpersoner i näringslivet. Genom en utbildning hos ExMI kan även du utvecklas som ledare och ge karriären ett lyft.Har du en ledande befattning eller vill du växa in i rollen som chef? Kontakta oss på 08-544 715 70 så berättar vi mer och guidar dig till rätt utbildning.

Läs mer om oss

imgIntern
Intern
imgIntern2
Intern2
imgKonsult
Konsult

Hur säkerställer ni kompetensen inom företaget?

Behoven av kompetensutveckling varierar mellan olika företag och organisationer, vilket gör att ExMI även erbjuder företagsanpassade lösningar.

ExMI har stor erfarenhet av att skräddarsy utbildningar för alla typer av organisationer. Självklart är ni med och bestämmer utbildningens upplägg och får maximal anpassning efter era specifika behov. Programmen blir kostnadseffektiva, flexibla och målen uppfyller verksamhetens vision.

Livslångt lärande

Kompetensutveckling syftar till när personal eller ledning får möjlighet att utveckla sig inom sin yrkesroll genom att de får genomgå olika utbildningar. Målet är att höja kompetensen samt engagemanget hos en individ och på företaget.

Din kompetens är din teoretiska och praktiska kunskap, arbetslivserfarenhet, sociala färdighet och möjlighet att omsätta detta i praktiken.

Under hela ditt yrkesverksamma liv behöver du utveckla och fördjupa din kompetens för att anpassa dig efter de snabba förändringarna som sker på arbetsmarknaden. Med uppdaterad kompetens är det lättare att byta både arbetsuppgifter och arbetsgivare, det skapar trygghet i arbetslivet.

För både företagen och de anställda tjänar på kompetensutveckling. Människor och företag som kontinuerligt utvecklas och som lär sig snabbare än konkurrenterna blir konkurrenskraftiga.

Nyhetsbrev